Bij Food2taste hebben wij de ervaring en de expertise om uw evenement tot een culinair succes te maken. Of het nu gaat om een bedrijfsopening, jubileum, themafeest of eindejaarsborrel, wij bieden diverse mogelijkheden voor het eten. Onze ‘eyecatchers’, zoals de Airstream of de Tuk-Tuk, geven uw evenement een unieke touch. Van een broodje beenham tot een onbeperkt snackbuffet, bij ons is alles mogelijk!

Artiestcatering

Wij begrijpen dat artiesten tijdens hun optredens behoefte hebben aan gezonde en smaakvolle maaltijden. Daarom bieden wij speciale cateringpakketten aan, afgestemd op de wensen en behoeften van artiesten. Met ons brede scala aan (H)eerlijke producten en onze flexibele service, zorgen wij ervoor dat de artiesten vol energie het podium kunnen betreden.

Veldcatering

Organiseert u een groot evenement op een open veld? Geen probleem! Met onze mobiele keuken kunnen wij elke uitdaging aan. Onze Airstream en Tuk-Tuk’s zijn ideaal voor het serveren van maaltijden “to go”, zoals onze kipspecialiteiten en verse Churros. Ook voor grotere groepen hebben wij de capaciteit om een volledig buffet of warme maaltijd te verzorgen.

Crewcatering

Het verzorgen van de crew tijdens een evenement is net zo belangrijk als het cateren van de gasten. Daarom bieden wij speciale crewcatering aan. Wij zorgen ervoor dat uw team kan genieten van heerlijke maaltijden, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun taken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact

Bent u net zo enthousiast over onze cateringmogelijkheden als wij? Of u nu een evenement organiseert, artiesten verzorgt, een veldactiviteit plant of een crew te voeden heeft, bij Food2taste zijn we klaar om uw culinaire wensen te vervullen. Neem vandaag nog contact met ons op via info@food2taste.nl om de eindeloze mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen