Buffet

Culinaire verwennerij voor crew, artiesten en VIP’s

Geniet van onze uitgebreide buffetten, met speciale aandacht voor onze crew, artiesten en VIP-cateringservices. Met onze complete crewkeuken op locatie zorgen we voor het bereiden van dagverse gerechten, zowel tijdens de opbouw-, show- en afbouwdagen waar artiesten en VIP’s ook van kunnen genieten. Bovendien verzorgen wij zelf de aankleding van onze buffetten en vullen we de keuken met moderne apparatuur zoals steamers, koelingen, werkapparatuur en snijmachines. Daarnaast werken wij volgens de hoogste normen van HACCP en sociale hygiëne, waarbij we ook rekening houden met de totale entourage rondom de buffetten.

Bij Food2taste staan we garant voor een persoonlijke benadering, waarbij we rekening houden met allergieën en voedingswensen van gasten. Onze gerechten worden met veel zorg en passie bereid, waarbij we uitsluitend gebruik maken van eerlijke en hoogwaardige producten. Bovendien maken we al onze producten zelf, met achter ons een slagerij die zorgt voor kwaliteitsvlees.

Laat ons uw crew, artiesten en VIP’s verwennen met een smaakvolle ervaring die zij niet snel zullen vergeten. U kunt ons bereiken via info@food2taste.nl.

Contact opnemen