BBQ

Ook voor de uitgebreidde BBQ gaan wij graag samen met u, de "party host", om de tafel en bespreken al uw wensen. Niets is zo lekker als een stuk vlees van de bbq. Als het even kan gaan we het liefst allemaal naar buiten, maar als je zin hebt in een bbq met een echt lekker stukje vlees dan kunt u ons vragen om je bbq te komen verzorgen. Al ons vlees komt uit eigen slagerij! U heeft keuze uit diverse barbeque arrangementen.

 

BBQ populair pakket*:

€14,50 p.p. 4 verschillende soorten vlees (cajun steak, hamburger, bbqworst en satespies) salade, stokbrood, kruidenboter en diverse sausen. 

 

BBQ midzomer pakket*

€15,50 p.p. 5 verschillende soorten vlees (cajun steak, hamburger,  bbqworst, satespies en een karbonade) salade, stokbrood, kruidenboter en diverse sausen. 

 

BBQ de Luxe pakket*:

€18,00 p.p. 6 verschillende soorten vlees (satespies, spareribs, biefstuk,  bbqworst, cajun steak en kipfilet) salade, stokbrood, kruidenboter en diverse saus

*Ander vlees kan evtueel in overleg!*

*verhuur bbq €35 inclusief schoonmaak en gas*

 

Wil je een VIP arrangement dan komen wij bij u barbequen inclusief onze super smoker en hebben wij een groter aanbod aan robuuste stukken vlees van de bbq. Kortom de verfijnde Haute cuisine onder het bbq'en. Denk hierbij aan roast rib, speenvarken gerookt of bavette bijvoorbeeld.

Bij bbq arrangementen vanaf 100 personen kunnen wij onze mobiele keuken meenemen en het bbq arrangement aanvullen met warm en koud buffet of bijvoorbeeld frites gebakken op locatie. Al uw wensen hierin zijn bespreekbaar.

Over ons

Ons Wagenpark

Contact

Wij zijn Han Grondhuis en Esther Mazzivillani...........

Klik op het broodje voor meer informatie.

Ons wagenpark bestaat uit de grote snackwagen, onze Airstream, tuk-tuk.....

Klik op de snackwagen voor meer

informatie.

Food2taste Slagerij Traiteur

Langstraat 88

8131 BG Wijhe 

Klik op het kopje koffie voor meer

informatie.