Over ons

 

Wij maken al onze specialiteiten zelf.

Wij zijn daar zeer trots en zuinig op, daarom ligt de lat hoog bij food2taste. Er wordt niets geserveerd wat niet eerst door ons zelf getest/geproefd is, want wat wij zelf niet willen eten, schotelen wij niemand anders voor!

Dat is ook onze kracht en passie die je terug vindt in onze producten. Wij willen u een smaak sensatie laten beleven, die ongekend is voor deze bedrijfstak de haute cuisine (verfijnde kookkunst ) binnen de catering. Wij staan voor 100% (H)eerlijke producten!

 

Werkervaring

Na jaren lange ervaring hebben wij onze krachten gebundeld. Han is van oorsprong slager. Je maakt hem niets wijs wat betreft een (H) eerlijk stuk vlees. Esther kookt al jaren vol passie en liefde voor haar gasten. Zij doet dit vol overgave en staat open voor nieuwe uitdagingen. Restaurant, festival, crew catering, zij kennen ”de klappen van de zweep”. Uitdaging is dan ook hun tweede passie. Kleine groepen met luxe buffetten , bedrijfsfeesten of grote evenementen op het veld, crew catering achter de schermen, samen maken zij dit tot een succes en zullen de gasten genoten hebben!

Over ons

Wij zijn Han Grondhuis en Esther Mazzivillani...........

Klik op het broodje voor meer informatie.

Ons Wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit de grote snackwagen, onze Airstream, tuk-tuk.....

Klik op de snackwagen voor meer

informatie.

Contact

Food2taste Slagerij Traiteur

Langstraat 88

8131 BG Wijhe 

Klik op het kopje koffie voor meer

informatie.