Over ons

Wij gebruiken verse producten en ons vlees komt rechtstreeks uit slagerij Grondhuis uit Heeten.

Alles word vers gemaakt!

Onze kok Esther, kookt alles naar eigen smaak. Esther is dol op (verse) kruiden en brengen daarmee onze gerechten op smaak om de juiste smaakexplosie te creëren. Zij draait haar hand niet om, om een bbq te cateren of een buffet voor de gasten te bereiden. Uiteraard is alles mogelijk in overleg.

 

Ook hebben wij Churros, dit zijn Spaans gefrituurde deegstengels, met poedersuiker en kaneel

bestrooid. Het deeg wordt ter plekke gemaakt en het meel is speciaal voor de Churro

samengesteld.

 

 

                                               De Hangop, hebben wij vers van Zuivelmakers en het is vers getapte Hangop.

                                               Dit serveren wij met de lekkerste verse topping.

                                               Bijvoorbeeld een rode vruchten coulis of vers fruit 

                                               seizoensgebonden. Maar ook met lekkere crunches, waaronder kletskop of bastogne.

                                               Voor meer informatie over de Yoghurttap, verwijzen wij u graag naar de site

                                               van zuivelmakers.

                                               Als u op de foto klikt komt u automatisch op de site van Zuivelmakers.

 

 

 

 

 

Tot slot willen wij graag vermelden dat wij werken volgens de normen van de HACCP.

De Haccp voorschriften hebben wij hoog in het vaandel, dit is ook te zien in onze verkoopwagens.

Alle Haccp eisen hebben wij in deze doorgevoerd. Denk hierbij aan de watervoorziening, koeling, temperatuur lijsten, meters, ect.

 

Ook veiligheid is een belangrijk onderdeel:

Gekeurde brandblussers  zijn aanwezig, juiste aansluitingen, alles is conform de nederlandse wetgeving.

 

 

 

 

 

 

gallery/yoghurttap
gallery/iu
gallery/42551310_2180742615334447_5009544597290876928_n