Ons Wagenpark

Onze Airstream is in maart 2018 hagelnieuw aangeschaft en toegvoegd tot ons wagenpark.

Vanuit deze wagen kunnen wij meerdere concepten uitgegeven. Denk hierbij aan ons uitgebreide kipassortiment. Een greep hieruit zijn bijvoorbeeld de crispy filetbites, de wraps, kipsate maar ook complete maaltijden "to go". Mocht u nieuwsgierig zijn geworden, neem dan contact met ons op via   info@food2taste.nl  

Ook vanuit de Airstream bakken wij verse Churros.

Maar ook ons snackbuffet tot een maximum van 100 personen kunnen wij vanuit deze "eyecatcher" realiseren.

Voor andere concepten,mogelijkheden of prijsopgave kunt u altijd informeren!

Grote Snackwagen:

Dit is de krachtpatser van Food2taste. Met deze mobiele krachtpatser kunnen wij elke grote uitdaging aan. Deze wagen is uitgerust met moderne technische keuken snufjes zoals de rational steamer. Onze steamer is de droom van elke kok in het mobiele segment.

Daarnaast de frituurcapaciteit waarmee wij in rap tempo grote groepen kunnen voorzien van een snackbuffet tot een complete warme maaltijd. 

Voor concepten, mogelijkheden of prijsopgave kunt u altijd informeren via 

info@food2taste.nl

de TUK - TUK's

Wij zijn in het bezit van twee ape piaggio's (ook wel tuk - tuk genoemd). Bouwjaar1966 en 1972. Beide zijn naar onze smaak gestyled. Ze worden ingezet als 'eyecatcher' bij bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, snackbuffet voor kleine groepen maar ook niet weg te denken bij bbq's en op grote evenementen. 

Een greep uit het assortiment, denk hierbij aan koffiebar, yohurttap punt, tapasbuffet, broodjes beenham van het spit maar ook voor bijvoorbeeld uitgifte en bakpunt voor de Churros. Kortom er is veel mogelijk met deze makkelijk te transpsorteren Tuk - tuk's. 

Voor concepten, mogelijkheden of prijsopgave kunt u altijd informeren via info@food2taste.nl